SPL Suojelumestaruuskilpailut 2016 – joukkuehopeaa!

SPL Kuopio lähetti tämän vuoden Saksanpaimenkoiraliiton suojelumestaruuskilpailuihin Pajulahteen neljän hengen joukkueen. SPL-Kuopiota edustivat Joonas Kaskenaho ja Symppis Duudson, Ville Hatakka ja Nobletic’s Yllätys, Teija Pesonen ja Grauenfeld Owax sekä Aija Korpihalla ja Stroh’s Knockout. Joukkuetta luotsasi varmoin ottein Kari Sihvola. Kokonaisuudessaan kilpailuun oli ilmoittautunut 56 koiraa ja 10 joukkuetta.

Parhaaseen tulokseen 281 SG  (A95, B94, C92) ylsi Joonas Kaskenaho ja Symppis Duudson. Pistesaalis toi tämän vuoden kilpailussa kuudennen sijan ja varakoirakon paikan WUSV MM-kisoihin.

Toiseksi parhaan tuloksen sai Teija Pesonen ja Grauenfeld Owax. Pisteet 270 SG (A88, B89, C93) oikeuttivat 12. sijaan.

Kolmanneksi parhaan tuloksen teki Ville Hatakka ja Nobletic’s Yllätys pistein 259 G (A93, B77, C89).  20. sija.

Valitettavasti Aija Korpihallan ja Stroh’s Knockoutin jälkisuoritus jäi puutteelliseksi eikä koira voinut suorittaa suojeluosaa loukkaantumisen vuoksi.

Joukkuekilpailussa SPL-Kuopion joukkue sijoittui historiallisesti toiseksi. Hopeamitali on ensimmäinen joukkuemitali SPL-Kuopion historiassa. Kokonaispisteissä (810p) SPL-Kuopio jäi 30 pistettä voittajajoukkue SPL-Kotkasta. Noh, kilpailu ensi vuoden kultamitalista on jo alkanut!

Kuvia löytyy alaosaston alabumeista!

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.