Pentukurssi

Miten haluaisit pentusi käyttäytyvän isona? Vetääkö se kieli pitkällä, ja räyhää muille ? Vai haluaako se kuunnella sinua ? Joudutko kurkku käheänä huutamaan sitä luokse vai tuleeko se iloisesti kutsuttaessa normaalilla äänellä ? Voitko kulkea sen kanssa missä vaan stressaamatta miten se käyttäytyy ?Sinä koiran ohjaajana päätät ja vaikutat suuresti siihen, miten koirasi tulee käyttäytymään. Tule rohkeasti mukaan – nyt on hyvä aika aloittaa!

SPL Kuopion pentukurssi on tarkoitettu alle 6 kk vanhoille pennuille. Etusijalla ilmoittautumisissa on saksanpaimenkoirat, mutta muitakin varmasti mukaan sopii. Koulutukset alkaa 9.4 ja koulutuskertoja on 4. Koulutukset maanantaisin klo 17.30 alaosaston kentällä. Koulutukseen otetaan 10 pentua.
Kouluttajina kurssilla Anni Puurunen ja Anna Kiimalainen.
Ilmoittautumiset Annille p. 040 596 2571. Saksanpaimenkoirien viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.3. Sen jälkeen mahdollisesti vapaille paikoille voi ilmoittautua muunkin rotuiset. Kurssin hinta on 50€. Ilmoittautumisen jälkeen maksa kurssimaksu tilille FI07 4786 1020 1672 50

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.