Jäsenasiat

Alaosaston toiminta tapahtuu pääasiassa koulutusryhmissä. Koulutusryhmät on muodostuneet jäsenistön tarpeista, ja tällä hetkellä toiminta on keskittynyt rodunomaiseen kokeeseen (IGP) tähtäävään koulutukseen. Alaosaston kenttä tarjoaa erinomaiset puitteet tottelevaisuuden ja suojelun harjoitteluun.

Arkitottelevaisuutta tai muuta sen tapaista toimintaa tarjoamme vain satunnaisesti kurssi- ja seminaarimuotoisesti, samoin kansallisiin lajeihin tähtäävää koulutusta, mutta koulutuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan jäsenistön toiveiden perusteella.

Jäseneksi haluavan henkilön tulee käydä ennalta sovitusti tutustumassa alaosaston toimintaan suojelu- ja/tai tottelevaisuusharjoituksissa. Hakeakseen alaosaston jäsenyyttä, henkilön tulee olla Saksanpaimenkoiraliiton jäsen. Lisätietoa alaosaston toiminnasta ja sähköisen jäsenhakemuslinkin saat sähköpostitse osoitteesta spl.kuopio@spl.fi.

Johtokunta käsittelee saapuneet jäsenhakemukset.

Jäsenmaksut vuodelle 2023:

  • Varsinainen jäsen 60 €
  • Perhejäsen 60 €
  • Kannatusjäsen 120 €
  • Ainaisjäsen 10 x varsinaisen jäsenen jäsenmaksu

Uusilta (ja palaavilta) jäseniltä veloitetaan lisäksi kirjaamismaksu 20€.

• Tammi-heinäkuussa liittyvä maksaa täyden jäsenmaksun,
• Elo-, syys- tai lokakuussa liittyvä maksaa puolet jäsenmaksusta,
• Marras- tai joulukuussa liittyvä maksaa täyden jäsenmaksun, joka kattaa myös tulevan kalenterivuoden.

Käytäthän jäsenmaksua maksaessasi henkilökohtaista, saamastasi laskusta löytyvää viitenumeroa. Jäsen, joka ei hoida jäsenmaksuvelvoitettaan, katsotaan alaosaston sääntöjen mukaan eronneeksi. Alaosaston jäsen ei voi olla myöskään henkilö, joka ei ole SPL:n jäsen. Mikäli et aio jatkaa jäsenenämme tai sinulla on kysyttävää jäsenasioihin liittyen, otathan yhteyttä sähköpostitse spl.kuopio@spl.fi.

Comments are closed.